• Lorem ipsum

Stippen behang

Toon:
Dutch Wallcoverings Behang Galactik Stippen Blauw J506-01
Dutch Wallcoverings Behang Galactik Stippen Blauw J506-01
Grafisch behang met blauw stippen.
Vliesbehang
  • Lengte 10 m
  • Breedte 53 cm
35,95 32,35
Dutch Wallcoverings Behang Galactik Stippen Grijs J506-09
Dutch Wallcoverings Behang Galactik Stippen Grijs J506-09
Grafisch behang met grijze stippen.
Vliesbehang
  • Lengte 10 m
  • Breedte 53 cm
35,95 32,35
Dutch Wallcoverings Behang Galactik Stippen Wit J506-00
Dutch Wallcoverings Behang Galactik Stippen Wit J506-00
Grafisch behang met witte stippen.
Vliesbehang
  • Lengte 10 m
  • Breedte 53 cm
35,95 32,35
Toon:

Stippen behang

Met behang aan de muur kan je relatief snel je huis een ware metamorfose geven en eventuele oneffenheden aan de muur verbergen. Het leuke aan behang is dat je niet aan één kleur vastzit maar dat je de keuze hebt uit een scala aan kleuren en motieven.

Nu lijkt het misschien een beetje saai om een behang uit te kiezen met uitsluitend stippen maar niets is minder waar. Neem bijvoorbeeld het stippen patroon van Dutch Wallcovering. Zij hebben het stippen behang naar een heel ander niveau gebracht. Met een keuze uit donkerblauw-, donkergrijs- of wit behang zijn de stippen dusdanig weergegeven dat ze een galactische verschijning hebben. Door de strategische plaatsing van grote- en kleine stippen in een honingraat model komt de muur helemaal tot leven en krijgt hij een spannend driedimensionaal- en ruimtelijk effect. Dit stipjes behang is echt een stoere keuze die perfect past in een kamer van tiener- of puber jongens.

Stippen vliesbehang

Onze stippen behangen zijn gemaakt van vliesbehang. Dit behang type is ideaal voor de doe-het-zelvers onder ons. Vliesbehang is namelijk zeer gemakkelijk in gebruik. Het bestaat uit meerdere lagen met een glasvlies als onderlaag. Dit zorgt ervoor dat het sterk is, niet zo snel scheurt en niet krimpt. Je brengt simpelweg lijm aan op de muur waarna je het stippen behang in een handomdraai naadloos aanbrengt.

Stippen behang bestellen bij De Verfzaak

Voordat je gaat bestellen is het erg belangrijk dat je weet hoeveel behangrollen je nodig hebt. Daarvoor moet je weten wat voor soort behang je kiest, wat de behangpatroon grootte is en hoe groot je wand is. De meeste behangsoorten hebben een afmeting van 10 meter lang bij 53 centimeter breed. De exacte lengte en breedte per behangsoort staan altijd bij het product omschreven op onze website.

Daarnaast moet je rekening houden met de grootte van het patroon. De banen moeten namelijk goed op elkaar aansluiten om een egaal effect te krijgen.

Je hebt gezien dat er veel mogelijkheden zijn wanneer je voor stippen behang van De Verfzaak kiest. Weet je niet welk stippen behang nu het beste bij jou past, welke kleur je moet kiezen, hoeveel rollen je moet bestellen of zit je nog met een andere behang vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een passend advies. Op deze afdeling staan onze zeer ervaren medewerkers graag voor je klaar om hun ervaring en expertise met je te delen.