• Lorem ipsum

Hout behang

Toon:
Dutch Wallcoverings PE-10-02-1
Dutch Wallcoverings PE-10-02-1
Met Dutch Exposed PE10021 Sloophout maakt u uw kamer weer als nieuw. Dit duurzame bruinbeige Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Na het inlijmen van de kale muur kunt u het gemakkelijk aanbrengen.
  22,95
  Noordwand 68617
  Noordwand 68617
  Voor een vliesbehang met steigerhout patroon heeft u Noordwand 68617 nodig. Dit behang is makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen, en is uiterst duurzaam.
   18,95
   Dutch Wallcoverings PE-09-01-6
   Dutch Wallcoverings PE-09-01-6
   Met Dutch Wallcoverings PE-09-01-6 maakt u uw kamer weer als nieuw. Dit duurzame bruine Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Na het inlijmen van de kale muur kunt u het gemakkelijk aanbrengen.
    21,95
    Noordwand 68616
    Noordwand 68616
    De 68616-noordwand van het merk Noordwand heeft een echte houtstructuur. Dit behang komt uit de collectie van het merk Assorti.
     22,95
     Stukprijs: 18,95 / Stuk
     Noordwand 68615
     Noordwand 68615
     De 68615-noordwand van het merk Noordwand komt uit de collectie Assorti. De stijl van dit behang is Houtstructuur.
      18,95
      Dutch Wallcoverings Exposed Warehouse EW1101
      Dutch Wallcoverings Exposed Warehouse EW1101
      Met Dutch wallcoverings Exposed Warehouse EW1101 kurk geeft u uw kamer een gloednieuwe uitstraling. Dit vliesbehang is duurzaam en na het inlijmen van de kale muur gemakkelijk aan te brengen.
       22,95
       Dutch Wallcoverings Exposed Warehouse EW3403
       Dutch Wallcoverings Exposed Warehouse EW3403
       Dutch wallcoverings EW3403 is een behang uit de Exposed Warehouse serie en maakt met zijn robuuste uitstraling uw kamer weer als nieuw. Dankzij het gebruiksgemak bent u in no-time klaar met behangen. Na het inlijmen van de kale muur kunt u het gemakkelij
        22,95
        Dutch Wallcoverings PE-10-03-0
        Dutch Wallcoverings PE-10-03-0
        Met Dutch Exposed PE10030 Sloophout maakt u uw kamer weer als nieuw. Dit duurzame crème Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Na het inlijmen van de kale muur kunt u het gemakkelijk aanbrengen.
         22,95
         Dutch Wallcoverings PE-09-02-5
         Dutch Wallcoverings PE-09-02-5
         Met Dutch Exposed PE09025 maakt u uw kamer weer als nieuw. Dit duurzame blauw Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Na het inlijmen van de kale muur kunt u het gemakkelijk aanbrengen.
          21,95
          Toon:

          Hout behang

          Wanneer je een ruimte een nieuwe look gaat geven heb je ongelooflijk veel mogelijkheden om tot een resultaat te komen waar je helemaal blij van wordt. Een optie die je naast alle muren verven hebt, is behangen. Zoals je ongetwijfeld weet kun je veel kanten op met behang. Van functioneel behang in een effen kleur voor op zolder tot de meest spectaculaire prints voor in de kinderkamers.

          Een van de mogelijkheden die je hebt is het gebruik van hout behang. Op deze pagina leggen we je uit wat hout behang precies is en wat je er allemaal mee kunt. Zo weet je in een handomdraai of dit type behang geschikt is voor jouw volgende behangklus.

          Wat is hout behang?

          Als je niet helemaal thuis bent in de behangwereld kunnen al die behangtermen voor flink wat verwarring zorgen. Voor hout behang geldt dat eigenlijk niet. Want ook als je nog nooit van hout behang hebt gehoord, zal het je niet verbazen dat het hier om behang met een houtprint gaat.

          Het mooie van deze behangvariant is dat je súperveel opties hebt waar je uit kunt kiezen. De houtprints zijn er in alle soorten en maten. Van prachtig behang met een print van strak hout tot vintage prints waarbij het net lijkt of je verweerd en doorleeft hout op de muur hebt zitten. Kortom, keuze genoeg! Dit zijn enkele voorbeelden van hout behang. 

          Voordelen van hout behang

          Een van de voordelen van hout behang is de relatief lage prijs om een ruimte een unieke look te geven. Het op de muur spijkeren van hout brengt namelijk weer veel nadelen met zich mee. Zo heb je altijd kieren en gaten waar stof zich kan nestelen én verklein je de ruimte met een aantal centimeter omdat je als het ware een extra dikke laag op de muur aanbrengt.

          Een ander voordeel van hout behang is het aantal opties dat je hebt. Dit betekent dat je altijd in kunt spelen op de laatste trends zonder overdreven veel geld uit te geven. Zo is is steigerhout de laatste jaren enorm populair geworden en laten we daar nu net een mooie print van hebben…

          Is hout behang geschikt voor mijn ruimte?

          Je bent verliefd geworden op een toffe houtprint maar bedenkt jezelf ineens: is dit hout behang eigenlijk wel geschikt voor mijn ruimte? Om die vraag goed te kunnen beantwoorden is het belangrijk om met een aantal aspecten rekening te houden. Ten eerste speelt de ‘inhoud’ van de ruimte een grote rol. Gaat het om een relatief drukke ruimte met veel meubels en accessoires én waar veel verschillende kleuren te zien zijn? Dan kan het slim zijn om rust en balans in te bouwen door de behangkeuze. In dit geval is het dan bijvoorbeeld aan te raden om voor een rustiek behang te kiezen.

          Net noemden we we al de aanwezigheid van veel kleuren. Die kleuren spelen bij de keuze voor het juiste behang een grote rol. Sterker nog, de verkeerde kleurkeuze kan de ruimte een behoorlijke ‘tik’ geven. Dit is niet om je angst aan te praten, maar vooral om je te waarschuwen. Let erop dat de verschillende kleuren goed bij elkaar passen en dat geldt dus ook voor het behang. Weet je niet zeker of jouw behang geschikt is voor jouw ruimte? Neem dan contact op met onze klantenservice.

          Passend advies van De Verfzaak

          Zoals je hierboven hebt kunnen lezen heb je bij het kiezen van hout behang lekker veel opties. De kans is echter groot dat tijdens het zoekproces of in de aanloop naar jouw behangklus vragen bij je naar boven komen. Wanneer je het antwoord op deze vragen niet weet is de mindset niet ideaal, maar daar kunnen we samen met jou iets aan doen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende vragen:

          • Hoeveel hout behang heb ik nodig?
          • Wat zijn de ideale omstandigheden voor behangen
          • Wat is de beste techniek voor mijn hout behang?
          • Moet ik bij mijn hout behang de lijm op het behang op de muur of op het behang smeren?

          Voor de antwoorden op deze en al die andere aan behang gerelateerde vragen kun je bij onze klantenservice terecht. Uiteraard is het mogelijk om een specialist in één van onze filialen aan te spreken. Op die manier ben je op de juiste plaats om jouw hout behang te kopen, maar ook om de juiste kennis te vergaren! Ben je van plan om jouw hout behang online in de webshop van De Verfzaak te kopen, maar heb je wel de behoefte aan passend advies? Bel of mail ons dan even. Samen met jou zoeken we naar de juiste oplossingen.