• Lorem ipsum

Zwart wit behang

Toon:
Toon:

Zwart wit behang

Wat is zwart wit behang?

Zwart wit behang is behang met een print, patroon of foto in zwart wit kleuren. Geen kleurrijke print met felle kleuren, maar allesbehalve saai. Sterker nog, door het hoge contrast in zwart wit behang kan het voor prachtige resultaten zorgen in jouw interieur. De kleuren die in zwart wit behang zitten zijn zwart, wit, grijs en tinten daarvan. De behangprints bestaan uit mooie realistische zwart wit foto’s, maar ook figuren of cartoons in zwarte en witte lijnen.

Wat tevens erg populair is en multi toepasbaar in bijna elk interieur, is zwart wit behang met abstracte, grafische of geometrische vormen in een herhalend patroon. Denk hierbij aan bijvoorbeeld cirkels, stippen, horizontale, verticale en diagonale strepen van verschillende diktes, ruiten, et cetera.

Hoe kan ik zwart wit behang toepassen in mijn interieur?

Uitgangspunt is de sfeer die je neer wil zetten. Van stoer en robuust tot vrolijk en dynamisch en van verhalend en realistisch (foto behang) tot strak en modern (non-figuratief). Extra eigenschap van zwart wit behang is dat je elk meubilair of woonaccessoire er gemakkelijk mee de hoofdrol kan laten spelen. Vooral als je bijvoorbeeld felgekleurde meubelen hebt, of kleurrijke schilderijen en foto’s aan de muur hebt hangen.

Tip: overweeg ook eens zwart wit behang dat van zichzelf al zwarte, witte of grijze kleuren heeft. Denk hierbij aan natuurlijke prints zoals olifanten, zebra’s of zebraprint of een sneeuwlandschap. Ben je geen natuurliefhebber of dieren fan en wil je liever zwart wit behang met een stoer design? Kies dan voor industriële prints. Deze vallen ook onder zwart wit behang door het gebruik van grijstinten in afgebeelde materialen zoals beton en metaal, of een mysterieuze verlaten loods.

Fotobehang zwart wit  

In de behangwereld is fotobehang zwart wit zeer populair, vooral de varianten met foto’s van steden en architectuur. Wat ook veel wordt gebruikt, zijn fotobehang zwart wit foto’s van dieren en landschappen. Met fotobehang zwart wit geef je je interieur een stijlvolle nieuwe uitstraling. Fotobehang zwart wit past bij elke ruimte, denk bijvoorbeeld aan in je huis of kantoor.  

Behang zwart wit  

Zwart en wit zijn geen kleuren. Wit is licht en dus geen kleur of eigenlijk alle kleuren bij elkaar. Zwart geeft een gebrek aan licht en dus ook geen kleur. Ondanks dat het geen kleuren zijn is zwart wit toch een combinatie die veel mensen aanspreekt. Zwart wit behang tover een vleugje klassieke elegantie in elke kamer en is een echte eyecatcher. Zwart wit behang is in vele wijze te combineren met je meubels of in de ruimte waar jij het wilt hebben.

Je nieuw zwart wit behang kan bestaan uit verschillende materialen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen het draagmateriaal dus de achterkant van het behang dat bepalend is voor het aanbrengen, en het oppervlak van je zwart wit behang, dat voor de verzorging en uitstraling zorgt. Het draagmateriaal is gemaakt van vlies of papier. Papieren behang maakt vooral indruk met zijn duurzaamheid en goed ademend vermogen. Daarbij is papieren behang laag in prijsklasse wat weer goed uitkomt voor mensen die niet te veel geld willen uitgeven voor behang.  

Zwart wit behang bij De Verfzaak: hulp en advies

Ga je verhuizen? Heeft jouw huidige woning, kantoor of bedrijfspand een nieuw look nodig en wil je dat relatief snel opgelost hebben? Zwart wit behang kan wonderen doen. Met zwart wit behang kun je vele kanten op in elke ruimte of kamer. Met een beetje oriëntatie kun je er elke gewenste toon mee neer zetten. Hulp nodig hiermee? Onze medewerkers van De Verfzaak denken zelfs graag mee met een interieur concept!