• Lorem ipsum

Glitter behang

Toon:
Geen producten gevonden...

Glitter behang

Wat is glitter behang?

Glitter behang is een soort behang met glitters erin. Dit kunnen hele fijne glitters zijn, maar ook glitters met kleine vormpjes of figuurtjes die prachtig schitteren en glinsteren. Een combinatie van beiden kan natuurlijk ook. Een ander kenmerk van glitter behang is dat de glitters uit oneindig veel kleurencombinaties kunnen bestaan. Zo is er glitter behang met eenkleurige glitters, maar een mix van kleuren is tevens een hele mooie keuze. Naast de variaties in kleuren, vormen en figuren, is er ook verschil in dichtheid en verspreiding van de glitters. Ga je voor glitter behang waarbij de glitters bijna honderd procent het behang bedekken, of ga je voor behang met glitters dat op een afstand subtiel schittert?

Wanneer kies ik voor glitter behang in mijn interieur?

Glitter behang is erg populair, niet alleen onder kinderen en tieners. Ook volwassenen zien de meerwaarde van behang met glitters, juist omdat het assortiment veelzijdiger is dan je denkt. Daardoor zijn de toepassingen op muren en in ruimtes oneindig. Tevens is glitter behang erg gewild omdat het een bijzondere, niet voor de hand liggend soort behang is. Met glitter behang laat je een kamer, woning, ruimte of zelfs bedrijfspand letterlijk schitteren!

Glitter behang kun je toepassen bij het inrichten van zowel particuliere ruimtes als op kantoor. Voor de hand liggend zijn hierbij feestwinkels, discotheken, clubs en de horeca- en hotel branche waar feesten, partijen en evenementen worden georganiseerd. Wat minder vanzelfsprekend, maar ideaal voor een verrassende indruk of ter aanvulling van een modern interieur concept, is glitter behang bij een entree, wachtruimte of receptie.

Glitter behang bij De Verfzaak: wij denken met je mee

Overweeg jij om glitter behang te gebruiken in huis of op de zaak? Denk aan een meisjeskamer met prinsessen of sprookjes thema, of een jongenskamer met superhelden of space thema. Tip: durf als volwassene ook eens out-of-the-box te denken. Met het juiste soort behang kun je bijvoorbeeld ook de keuken, badkamer of het toilet beplakken. Voor al je vragen over glitter behang, denken onze medewerkers met je mee!