• Lorem ipsum

Scandinavisch behang

Toon:
Geen producten gevonden...

Scandinavisch behang

Met behang aan de muur kan je relatief snel je huis een ware metamorfose geven en eventuele oneffenheden aan de muur verbergen. Het leuke aan behang is dat je niet aan één kleur vastzit maar dat je de keuze hebt uit een scala aan kleuren en motieven.

Zo kan je ook kiezen voor een van onze Scandinavische behang soorten. Scandinavisch behang is voorzien van grafische-, strakke- en symmetrische motieven. Door de toevoeging van pastelachtige kleuren krijgt dit behangpatroon toch een heel speels effect.

Scandinavisch behang voor elke ruimte

Door zijn unieke vormgeving is dit behang werkelijk geschikt voor elke ruimte in je huis. Het speelse-, vrolijke- maar rustige effect dat Scandinavisch behang uitstraalt is zowel geschikt voor de kinderkamer, de slaapkamer als zelfs tot op het toilet. Natuurlijk zijn er ook verschillende kleuren patronen verkrijgbaar. Het Scandinavische behang met lichte kleurschakeringen voorziet de ruimte van een moderne uitstraling terwijl het donkerder behang in een klassiek interieur helemaal op zijn plaat is.

Prachtig Scandinavisch behang van topkwaliteit bij De Verfzaak

Voordat je nieuw behang met een Scandinavisch patroon koopt, is het handig dat je eerst nagaat van welke kwaliteit het behang is. Bij De Verfzaak kun je met een gerust hart behang met een leuk design kiezen. Wij verkopen namelijk uitsluitend behang van uitstekende kwaliteit. Wil je vooraf weten of Scandinavisch behang bij jouw interieur past, kies dan bij de productinformatie voor de keuze “bekijk dit in mijn kamer” en volg de stappen.

Scandinavisch behang bestellen bij De Verfzaak

Voorafgaand aan je bestelling is het erg belangrijk dat je weet hoeveel behangrollen je nodig hebt. Daarvoor kies je eerst welk soort behang je kiest en hoe groot je wand is. De meeste behangsoorten hebben een afmeting van 10 meter lang bij 53 centimeter breed. De exacte lengte en breedte per behangsoort staan altijd bij het product omschreven op onze website.

Daarnaast moet je rekening houden met de grootte van het patroon. De banen moeten namelijk goed op elkaar aansluiten om een egaal effect te krijgen. Scandinavisch behang heeft een vrij kleine patroon grootte waardoor je niet zo veel extra hoeft aan te schaffen. Zorg er bij het plaatsen van dit behang altijd voor dat de juiste kleuren die zich aan de zijkanten bevinden bij elkaar passen en naadloos op elkaar aansluiten.

Behang advies nodig voor behang uit Scandinavië?

Je hebt gezien dat er veel mogelijkheden zijn wanneer je voor Scandinavisch behang van De Verfzaak kiest. Bij ons kun je ook terecht voor behang in een ander thema en in diverse kleuren. Ook zijn er verschillende soorten behang en behanglijmen bij ons verkrijgbaar. Uiteraard allemaal van topkwaliteit. Met ons behang geef je je woning op een eenvoudige manier een prachtige uitstraling.

Weet je niet welk behang het beste bij jou past, welke kleur je moet kiezen, hoeveel rollen je moet bestellen of zit je nog met een andere behang vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een passend advies. Op deze afdeling staan onze zeer ervaren medewerkers graag voor je klaar om hun ervaring en expertise met je te delen.