• Lorem ipsum

Visgraat behang

Toon:
Toon:

Visgraat behang

Met behang aan de muur kan je relatief snel je huis een ware metamorfose geven en eventuele oneffenheden aan de muur verbergen. Het leuke aan behang is dat je niet aan één kleur vastzit maar dat je de keuze hebt uit een scala aan kleuren en motieven.

Zo kan je ook kiezen voor een van onze visgraat behang soorten. Visgraat behang is voorzien van een symmetrisch motief van V-vormen waardoor je omgeving een artistieke uitstraling krijgt.

Visgraat behang voor elke ruimte

Door zijn unieke vormgeving staat dit behang prachtig in elke ruimte van je huis. De V-vormen zorgen namelijk voor een optisch bedrog van een 3d-effect waardoor het behang nooit saai wordt. Er zijn verschillende V-motieven en in diverse kleurpatronen beschikbaar. Voor een rustige uitstraling kies je bijvoorbeeld voor het visgraat behang van Smart Art Easy- goud 47247 of zilver 47248 van Noordwand. Deze hebben een lichte white wash-achtige kleur die natuurlijkheid uitstraalt. Wil je een speels effect met een optisch gevoel van reliëf kies dan voor Smart Art Easy- 47245 van Noordwand voor een lichte ruimte, 47244 voor een donkerdere ruimte of 47246 voor eveneens een white wash effect.

Prachtig visgraat behang van topkwaliteit bij De Verfzaak

Voordat je nieuw behang met een visgraatpatroon koopt, is het handig dat je eerst nagaat van welke kwaliteit het behang is. Bij De Verfzaak kun je met een gerust hart behang met een leuk design uitkiezen. Wij verkopen namelijk uitsluitend behang van uitstekende kwaliteit.

Visgraat behang bestellen bij De Verfzaak

Voorafgaand aan je bestelling is het erg belangrijk dat je weet hoeveel behangrollen je nodig hebt. Daarvoor kies je eerst welk soort behang je wilt en hoe groot je wand is. De meeste visgraat behangsoorten hebben een afmeting van 2,7 meter lang bij 1,59 meter breed. De exacte lengte en breedte per behangsoort staan altijd bij het product omschreven op onze website.

Daarnaast moet je rekening houden met de grootte van het patroon. De banen moeten namelijk goed op elkaar aansluiten om een egaal effect te krijgen. Visgraat behang heeft een vrij kleine patroon grootte waardoor je niet zo veel extra hoeft aan te schaffen. Door het speelse kleurpatroon hoef je je geen zorgen te maken dat kleuren niet op elkaar aansluiten.

Je hebt gezien dat er veel mogelijkheden zijn wanneer je voor visgraat behang van De Verfzaak kiest. Bij ons kun je ook terecht voor behang in een ander thema en in diverse kleuren. Ook zijn er verschillende soorten behang en behanglijmen bij ons verkrijgbaar. Uiteraard allemaal van topkwaliteit. Met ons behang geef je je woning op een eenvoudige manier een prachtige uitstraling.

Weet je niet welk behang het beste bij jou past, welke kleur je moet kiezen, hoeveel rollen je moet bestellen of zit je nog met een andere behang vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een passend advies. Op deze afdeling staan onze zeer ervaren medewerkers graag voor je klaar om hun ervaring en expertise met je te delen.