• Lorem ipsum

Botanisch behang

Toon:
Dutch Wallcoverings Botanical BA2504
Dutch Wallcoverings Botanical BA2504
Vrolijke kleuren en leuke motieven zijn de basis voor dit behang. De botanische stijl kan ook perfect bij u in huis met dit behang.
  24,95
  Dutch Wallcoverings J97010
  Dutch Wallcoverings J97010
  Dutch wallcoverings J97010 is een behang uit de Botanical serie en maakt met zijn vrolijke uitstraling uw kamer weer als nieuw. Dankzij het gebruiksgemak snel klaar met behangen. Na het inlijmen van de muur kunt u het gemakkelijk aanbrengen.
   27,95
   Dutch Wallcoverings Botanical BA2502
   Dutch Wallcoverings Botanical BA2502
   Het Dutch wallcoverings Botanical BA2502 behang geeft een botanisch tintje aan het interieur.
    24,95
    Dutch Wallcoverings Botanical BA2503
    Dutch Wallcoverings Botanical BA2503
    Een botanisch tintje in huis met Dutch Wallcoverings Botanical BA2503. Frisse kleuren en leuke motiefjes vormen de basis voor dit behang.
     24,95
     Dutch Wallcoverings J67410
     Dutch Wallcoverings J67410
     Dutch wallcoverings J67410 is een behang uit de Botanical serie en maakt met zijn vrolijke uitstraling uw kamer weer als nieuw. Dankzij het gebruiksgemak snel klaar met behangen. Na het inlijmen van de muur kunt u het gemakkelijk aanbrengen.
      14,95
      Toon:

      Botanisch behang

      Als je weleens door een botanische tuin hebt gewandeld, dan weet je wat voor magisch effect zo’n tuin met zich meebrengt. Dit magische effect kun je nu in huis halen door te kiezen voor botanisch behang. Met dergelijk behang breng je de magische uitstraling in huis. Kies desgewenst voor behang met een groene-, gele- of zelfs bruine tint om zo een natuurlijke sfeer te creëren.

      Het botanisch behang ziet er niet alleen prachtig uit in je woning, maar brengt ook een extra voordeel met zich mee. Zo kun je dit behang gebruiken om oneffenheden van je muur weg te werken. Je bedekt de oneffenheden zoals scheurtjes namelijk met prachtig behang, waardoor je muur gaat stralen. Doordat je bovendien veel keuzemogelijkheden hebt, kun je desgewenst de effecten van verschillende behangpatronen met elkaar combineren.

      Botanisch behang in allerlei kleuren

      Wanneer je aan een botanische tuin denkt, dan denk je waarschijnlijk aan de kleuren groen, geel en bruin. Daarom is botanisch behang met een goud kleurtje een aanrader. Hiermee geef je je woning niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar ook een luxueuze sfeer. Natuurlijk kun je ook kiezen voor behang met een groene- of bruine kleur. Zo behoud je de natuurlijke uitstraling.

      Ben je wat avontuurlijker en wil je botanisch behang in een ietwat opvallendere kleur hebben? Dan kom je bij ons ook aan je trekken. Je kunt namelijk kiezen voor botanisch behang met bloemen. Je wijkt dan niet af van de botanische uitstraling, maar kunt wel kiezen voor allerlei verschillende kleuren. Denk maar aan behang met een rozenprint. Dergelijk behang bevat dan bijvoorbeeld de kleuren rood, roze, groen en zelfs wit. Je woning krijgt op die manier meteen een levendige uitstraling.

      Gepast botanisch behang voor elke ruimte in huis

      Met het botanische behang dat we in ons assortiment hebben, kun je elke ruimte in huis een prachtige uitstraling geven. Zo kun je bijvoorbeeld botanisch behang aanbrengen in de slaapkamer. Hetzelfde patroon kun je ook aanbrengen in de gang en woonkamer. Hierdoor ziet je hele woning er als een mooie tuin uit. Je hoeft niet eens naar buiten te gaan om te genieten van de natuur, omdat je de natuur in huis hebt gebracht.

      Je kunt er echter ook voor kiezen om verschillende patronen te combineren. Denk er bijvoorbeeld aan dat je botanische behang in de slaapkamer aanbrengt. In deze ruimte is het wellicht handig om voor een rustiger patroon te kiezen. Ben je echter een bloemenliefhebber, dan kies je voor botanisch behang met een gebloemd patroon. In de woonkamer en in de gang zet je dan bijvoorbeeld behang met een bladerpatroon. Hierdoor sluiten de verschillende ruimtes in huis bij elkaar aan.

      Botanisch behang van De Verfzaak

      We hebben je laten zien dat je bij De Verfzaak terecht kunt voor botanisch behang in allerlei modellen en kleuren. Ons behang is bovendien van uitstekende kwaliteit. Doordat het vaak vliesbehang is, kun je er bovendien lang van genieten. Dit komt doordat dergelijk behang steviger is dan papierbehang. Vliesbehang krimpt of scheurt namelijk minder snel.

      Heb je nog vragen of twijfels? Dan hoef je niet te vrezen. Bij De Verfzaak kun je immers ook rekenen op een uitstekende service. Neem voor deskundig advies gerust contact op met onze klantenservice afdeling. Zij geven je deskundig advies en beantwoorden alle vragen die je hebt over je behangklus. De deskundigen van de klantenservice afdeling kun je persoonlijk spreken wanneer je een bezoekje brengt aan een van onze vestigingen. Je kunt echter ook contact met ons opnemen door ons te bellen of door een e-mail te versturen. Onze vriendelijke specialisten helpen je graag en staan steeds weer voor je klaar.