• Lorem ipsum

Effen behang

Toon:
AS Creation Schuimvinyl behang spuitwerk
AS Creation Schuimvinyl behang spuitwerk
Opgeschuimd vinyl behang met een Spuitwerk print
- Geschikt voor oneffenheden
- Neutraal
  5,95
  AS Creation AS Creation Havanna 32524-5
  AS Creation AS Creation Havanna 32524-5
  Met AS Creation Havana 32524-5 creëert u een geheel nieuwe ruimte. Het behang is heel gemakkelijk aan te brengen. Nadat u de muur met lijm heeft voorzien, kunt u het behang erop plakken.
   19,95
   AS Creation Around The World 30688-9
   AS Creation Around The World 30688-9
   Kent u het Around the World concept al? Een nieuwe collectie van A.S. Allerlei mogelijkheden. Combineer fraaie grafische designs met dit effen beige/grijs behang.
    24,95
    Stukprijs: 11,95 / Stuk
    AS Creation AS Creation Around The World 30688-2
    AS Creation AS Creation Around The World 30688-2
    Around the World is een nieuwe collectie van A.S. Combineer nu ook grafische designs met dit fraaie effen beige behang. Verschillende opties mogelijk.
     8,96
     AS Creation AS Creation Havanna 32524-2
     AS Creation AS Creation Havanna 32524-2
     Met AS Creation Havana 32524-2 wordt uw kamer weer als nieuw. Dit uiterst duurzame Vliesbehang is gemakkelijk te gebruiken. Al direct na het inlijmen van de muren (verwijder eerst het oude behang) kunt u het gemakkelijk aanbrengen.
      14,96
      AS Creation Behang 37952-4
      AS Creation Behang 37952-4
      Sfeervol licht bruin behang.
      Vliesbehang
      • Lengte 10 m
      • Breedte 53 cm
      29,63
      AS Creation AS Creation Around The World 30688-6
      AS Creation AS Creation Around The World 30688-6
      De nieuwe collectie van Around the World is een uniek concept van A.S. Creëer fraaie printjes met aanvullend beige behang. Verschillende mogelijkheden voor elke wens.
       29,95 22,46
       Toon:

       Effen behang

       Wat is effen behang en hoe ziet een effen print of patroon eruit?

       Effen behang is een soort behang waarbij het materiaal een gelijk, herhaaldelijk patroon of print heeft. Geen herkenbare figuren, vormen, associaties of imitaties zoals ons betonlook behang, bamboe behang, tegel behang, hout behang of steen behang. Dit type behang kenmerkt zich juist door haar basic design. Denk hierbij aan effen behang met een korrelige of weefselachtige structuur, strepen of vegen en subtiele stempelachtige, roestachtige vormen.

       De kleuren die worden gebruikt bij effen behang zijn veilig en basic. Geen uitgesproken felle kleuren, neonkleuren of harde kleuren, maar rustige, veilige kleuren. Het kleurenpallet van bestaat veelal uit pasteltinten en gradiënten van grijs, wit, blauw, groen, bruin, geel en oudroze.

       Wanneer kies ik voor effen behang in mijn interieur?

       Door de veilige, rustige en basic kenmerken is effen behang het soort behang waarmee elk interieur slaagt. Dit komt omdat het nooit een stoorzender zal zijn voor de rest van het interieur. Effen behang kan zelfs de ambiance van een ruimte neutraliseren.

       Met effen behang kun je meubelen en accessoires er extra uit laten springen. Effen behang laat die mooie vaas, dat antieke meubelstuk, of dat bijzondere schilderij nóg meer opvallen. Ben jij dus gek op felle kleuren en extravagant of out-of-the-box design? Kies dan júist voor effen behang, want daarmee kun jij zelfs de vloer een hoofdrol laten spelen!

       Ook is effen behang een goede keuze als de ruimte rust nodig heeft. Zowel thuis als in bedrijfspanden. Het kan dus als oplossing bieden om drukte weg te nemen, maar effen behang kan tevens toegepast worden in een ruimte die juist als doel heeft om rustig te worden ingericht. Denk hierbij aan wachtkamers, entrees, recepties en hallen.

       Effen behang bij De Verfzaak: hulp en advies

       Overtuigd dat effen behang een meerwaarde kan bieden voor jouw ruimte? De specialisten van De Verfzaak vertellen jou er graag alles over om tot een geslaagd interieur te komen. Wens je liever een wat meer uitgesproken ambiance te creëren die bepaalde associaties oproept, een thema heeft of past bij een modern concept? Kijk dan eens bij het dieren behang, natuur behang, betonlook behang, graffiti behang of ons glitter behang!