• Lorem ipsum

Hexagon behang

Toon:
Toon:

Hexagon behang

Met behang aan de muur kan je relatief snel je huis een ware metamorfose geven en eventuele oneffenheden aan de muur verbergen. Het leuke aan behang is dat je niet aan één kleur vastzit maar dat je de keuze hebt uit een scala aan kleuren en motieven.

Zo kan je ook kiezen voor hexagon behang. Dit behang bestaat namelijk uit een reeks van verschillende gelijkmatige zeskanten waarvan alle zijden dezelfde lengte hebben. Deze hexagons lopen gelijkmatig in elkaar over waardoor er een heel mooi symmetrisch effect ontstaat. Deze symmetrie zorgt er ook voor dat er bij de overlap van de behangbanen minder snel verbindingsproblemen kunnen ontstaan. Als je ze op één punt laat aansluiten dan sluit hij direct overal goed aan. Hierdoor lijkt het alsof je hele wand uit één geheel ontstaat.

Hexagon behang in diverse kleuren

Hexagon behang is bij De Verzaak verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo zit er voor iedereen altijd wel een perfecte kleur bij. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een hexagon goud behang voor een prachtige glamoureuze uitstraling of een hexagon zwart goud behang voor een vleugje mysterie. Natuurlijk zijn er ook altijd meerdere gangbare kleuren verkrijgbaar zoals hexagon behang wit of hexagon behang groen.

Prachtig hexagon behang van topkwaliteit bij De Verfzaak

Voordat je nieuw behang met een hexagon behangpatroon koopt, is het handig dat je eerst nagaat van welke kwaliteit het behang is. Bij De Verfzaak kun je met een gerust hart behang met een leuk design uitkiezen. Wij verkopen namelijk uitsluitend behang van uitstekende kwaliteit.

Hexagon behang bestellen bij De Verfzaak

Voordat je gaat bestellen is het erg belangrijk dat je weet hoeveel behangrollen je nodig hebt. Daarvoor moet je weten wat voor soort behang je kiest, wat de patroon grootte is en hoe groot je wand is. De meeste behangsoorten hebben een afmeting van 10 meter lang bij 53 centimeter breed. De exacte lengte en breedte per behangsoort staan altijd bij het product omschreven op onze website.

Daarnaast moet je rekening houden met de grootte van het patroon. De banen moeten namelijk goed op elkaar aansluiten om een egaal effect te krijgen. Hexagon behang heeft een vrij kleine patroon grootte waardoor je niet zo veel extra hoeft aan te schaffen.

Je hebt gezien dat er veel mogelijkheden zijn wanneer je voor hexagon behang van De Verfzaak kiest. Bij ons kun je ook terecht voor behang in een ander thema en in diverse kleuren. Ook zijn er verschillende soorten behang en behanglijmen bij ons verkrijgbaar. Uiteraard allemaal van topkwaliteit. Met ons behang geef je je woning op een eenvoudige manier een prachtige uitstraling.

Weet je niet welk behang nu het beste bij jou past, welke kleur je moet kiezen, hoeveel rollen je moet bestellen of zit je nog met een andere behang vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een passend advies. Op deze afdeling staan onze zeer ervaren medewerkers graag voor je klaar om hun ervaring en expertise met je te delen.