• Lorem ipsum

Graffiti behang

Toon:
Dutch Wallcoverings J67410
Dutch Wallcoverings J67410
Dutch wallcoverings J67410 is een behang uit de Botanical serie en maakt met zijn vrolijke uitstraling uw kamer weer als nieuw. Dankzij het gebruiksgemak snel klaar met behangen. Na het inlijmen van de muur kunt u het gemakkelijk aanbrengen.
  14,95
  Toon:

  Graffiti behang

  Zoals je ongetwijfeld weet kun je met het bangen van één, meerdere of álle muren in een ruimte een bijzondere sfeer creëren. Wanneer je van plan bent om de behangrollen aan te laten rukken en aan de slag te gaan is er eerst nog een vraag die beantwoord moet worden: welk behang kies ik eigenlijk? Voor het beantwoorden van die vraag is het aan te raden om niet over één nacht ijs te gaan. 

  Als je hebt behangen is het vaak de bedoeling dat je meerdere jaren van het eindresultaat kunt genieten en daarom moet je ervoor zorgen dat je keuze de juiste is. In de filialen en in de online webshop van De Verfzaak vind je enorm veel verschillende soorten behang. Dit geldt niet alleen voor het materiaal waarvan het behang is gemaakt en die je veel verschillende opties bieden, maar uiteraard ook voor de prints. 

  Op dat gebied heb je de volledige vrijheid en daarom kan het lastig zijn om voor jezelf in kaart te brengen wat er allemaal mogelijk is en waar je allemaal uit kunt kiezen. Een optie die je bijvoorbeeld hebt, is kiezen voor graffiti behang. Met graffiti behang maak je een gedurfde en creatieve keuze.

  Wat is graffiti behang?

  Ervaren professionals en fanatieke doe-het-zelvers kunnen goed uit de voeten met alle soorten behang en kennen ook alle vaktermen, maar dat geldt natuurlijk niet voor alle klussers. Toch zal er over de betekenis van graffiti behang weinig discussie ontstaan. Dit behang is namelijk precies wat je verwacht als je de term ‘graffiti behang’ voor het eerst hoort: behang met een graffiti print.

  Binnen graffiti heb je uiteraard veel verschillen die je vaak in de grote steden tot uiting ziet komen. Denk aan een simpele ‘tag’ waarbij iemand een bepaald woord op een muur heeft gespoten, maar ook aan prachtige kunstwerken die flink wat waardering verdienen. Graffiti behang gaat vooral voor het tweede voorbeeld. 

  Met andere woorden: een mooi behang met een ‘graffiti-sausje’.

  Is graffiti behang geschikt voor mijn ruimte?

  Je kent het wel. Je hebt je oog laten vallen op mooi behang, maar bedenkt je dan ineens: staat dit behang eigenlijk wel in mijn ruimte en komt dit behang wel tot z’n recht? Bij graffiti behang zijn dit vragen die zeker gaan spelen omdat je hier te maken hebt met niet zomaar een behang. Een behang in een effen kleur of met strepen in twee kleuren is makkelijker te ‘plaatsen’, in die zin dat je de kleuren en de stijl beter kunt koppelen aan het interieur. BIj graffiti behang is dat niet het geval en daarom is het aan te raden om met een aantal factoren rekening te houden.

  Hierboven bespraken we al even de kleur(en). Graffiti behang bezit veel kleuren en daarom kan het lastig zijn om dit behang te matchen met de kleuren in je ruimte. Wat je wel kunt doen is rekening houden met de ‘drukte’ van het behang. Dit behang past bijvoorbeeld goed in een ruimte zonder al te veel verschillende kleuren in het interieur. Voor een kinderslaapkamer is graffiti eveneens geschikt vanwege de vrolijke uitstraling.

  Kinderbehang

  Graffiti behang heeft veel raakvlakken met andere soorten behang. Een daarvan is kinderbehang. Kinderbehang is erg vrolijk en straalt positiviteit uit. Of je nu op zoek bent naar een typisch ‘meisjesbehang’ voor de slaapkamer van je dochtertje of naar behang voor een stoere puber, in de online webshop van De Verfzaak vind je wat je zoekt. Laat je inspireren en realiseer een prachtig eindresultaat.

  Passend advies van De Verfzaak

  Bij het bestellen van behang en het behangen zelf komt veel kijken. We snappen het daarom heel goed dat er tijdens dit proces vragen bij je naar boven komen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Hoeveel graffiti behang heb ik nodig?
  • Wat zijn de ideale omstandigheden om te behangen?
  • Kan ik behang lang bewaren?

  Onze specialisten en klantenservice staan voor je klaar. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw klus uitgroeit tot een succes. Voor de bovengenoemde, en voor alle aan verf en behang gerelateerde vragen kun je bij ons terecht. Spreek één van onze specialisten aan in een filiaal van De Verfzaak bij jou in de buurt. Op die manier ben je op de juiste plaats om niet alleen behang te kopen, maar ook om kennis te vergaren. Hierdoor start je vol zelfvertrouwen met behangen! Ben je van plan om jouw behang online te bestellen in de webshop van De Verfzaak, maar heb je wel behoefte aan passend advies?