• Lorem ipsum

Behang babykamer

Toon:
Toon:

Behang babykamer

Verschillende soorten babykamer behang

Er zijn veel opties voor babykamer behang, afhankelijk van de stijl die je zoekt en de sfeer die je wilt creëren. Hier zijn een aantal ideeën: 

  • Pastelkleuren: Pasteltinten zijn populair voor babykamers omdat ze een zachte en rustgevende sfeer creëren. Denk aan zachte roze, lichtblauwe, mintgroene of lavendelkleurige tinten. 
  • Natuurthema's: Natuurthema's zijn altijd populair voor babykamers. Je kunt kiezen voor een behang met afbeeldingen van dieren, bloemen, bomen of landschappen. Het kan een rustgevende en ontspannen sfeer geven. 
  • Grafische prints: Als je op zoek bent naar iets opvallends, dan kun je kiezen voor een grafisch behang. Denk aan geometrische vormen, strepen, stippen of zelfs een behang met woorden erop. 
  • Thematische behang: Als je het geslacht van de baby weet, kun je ook kiezen voor een thematisch behang. Denk aan voetbal, sterren, raketten of prinsessen. Je kunt ook kiezen voor een thema gebaseerd op een boek of film die je leuk vindt. 

Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het babykamer behang veilig is voor de baby en dat het gemakkelijk schoon te maken is. Zorg ook voor goede ventilatie in de kamer tijdens het aanbrengen van het babykamer behang 

Fotobehang babykamer  

Fotobehang babykamer kan een geweldige optie zijn voor de babykamer, omdat het een persoonlijk tintje geeft en de kamer een unieke uitstraling geeft. Bij het kiezen van fotobehang voor de babykamer is het belangrijk om te kiezen voor een afbeelding die niet te druk is en die past bij de stijl van de kamer. Kies ook voor fotobehang babykamer van goede kwaliteit en let erop dat het veilig is voor de baby en gemakkelijk schoon te maken is.  

Denk bijvoorbeeld aan:  

  • Een foto van een bos, een strand of een weide kan een mooie en rustgevende sfeer creëren in de kamer van de baby.  
  • Een foto van een schattig dier kan een speelse en vrolijke sfeer geven.  
  • Een foto van een konijn, een vos, een olifant of een giraffe.  
  • Een foto van de sterrenhemel kan een rustgevende en magische sfeer geven aan de babykamer.  

Het kan ook helpen om de baby te kalmeren als ze moeite hebben met slapen. Een foto van een mooie stad kan een interessant en stimulerend uitzicht geven. Denk aan een foto van New York, Parijs of Amsterdam. 

Behang babykamer jongen en meisje 

Er zijn verschillende soorten behang beschikbaar voor een babykamer voor jongens, afhankelijk van de stijl en smaak die je zoekt. Hier zijn enkele suggesties: je kunt kiezen voor behang met een specifiek thema, zoals dieren, auto's, sporten, of superhelden, afhankelijk van de interesses van je zoon. Dit kan een leuke manier zijn om de kamer aan te kleden en een vrolijke sfeer te creëren. Als je liever een klassiekere uitstraling wilt als behang babykamer jongens, dan kun je kiezen voor neutraal behang met blauwe tinten. Dit past goed bij een jongenskamer en is tijdloos. Strepen zijn een geweldige optie voor een jongenskamer, vooral als je kiest voor een blauw-wit of blauw-grijs kleurenschema. Dit zorgt voor een subtiele, maar toch speelse uitstraling.  

Als je zoon houdt van graffiti, dan kunt je overwegen om graffiti behang te kiezen. Dit is een geweldige manier om de kamer een urban uitstraling te geven en kan worden gecombineerd met andere kleuren om een ​​levendige sfeer te creëren. Een jungle of safari-thema kan een geweldige keuze zijn voor behang babykamer jongens. Je kunt behang kiezen met dierenprints, zoals leeuwen, tijgers en apen, om de kamer een levendige uitstraling te geven.  

Behang babykamer meisje kun je met roze veel kanten op aangezien het een populaire kleuren is als het gaat ook meisjes. Je kunt kiezen voor een effen roze behang of een behang met een patroon dat roze bevat, zoals bloemen, stippen of strepen. Behang babykamer meisje kun je ook met een behang met bloemen een zachte en rustige uitstraling aan de kamer. Je kunt kiezen voor een behang met grote of kleine bloemen, afhankelijk van de gewenste stijl. Een natuur- of dieren thema kan een leuke en interessante manier zijn om behang babykamer meisje aan te kleden. Je kunt kiezen voor een behang met afbeeldingen van bomen, bloemen en dieren, zoals vlinders of vogels. 

Liever werken met verf? Lees hier hoe je je babykamer moet verven

Babykamer behang kopen bij De Verfzaak

In ons assortiment vind je vele patronen aan babykamer behang. Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze specialisten. We helpen je graag op weg.