• Lorem ipsum

Tegel behang

Toon:
Dutch Wallcoverings Botanical BA2502
Dutch Wallcoverings Botanical BA2502
Het Dutch wallcoverings Botanical BA2502 behang geeft een botanisch tintje aan het interieur.
  24,95
  Dutch Wallcoverings Botanical BA2503
  Dutch Wallcoverings Botanical BA2503
  Een botanisch tintje in huis met Dutch Wallcoverings Botanical BA2503. Frisse kleuren en leuke motiefjes vormen de basis voor dit behang.
   24,95
   Dutch Wallcoverings Botanical BA2504
   Dutch Wallcoverings Botanical BA2504
   Vrolijke kleuren en leuke motieven zijn de basis voor dit behang. De botanische stijl kan ook perfect bij u in huis met dit behang.
    24,95
    Toon:

    Tegel behang

    Wanneer je een ruimte een nieuwe look gaat geven heb je qua muur vaak twee opties: behangen of schilderen. Bij de keuze voor behangen merk je al snel dat je zowat omkomt in de verschillende mogelijkheden, prints en materialen. Het kan daarom best lastig zijn om een keuze te maken die meteen bij je past. 

    Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan het gebruik van tegel behang? Behang tegels is een relatief goedkope optie als je op zoek bent naar een tegelmotief, maar geen zin hebt om tegels te (laten) zetten. 

    Wat is tegel behang?

    Het zal je niet verbazen dat tegel behang, behang is met een tegelmotief. Het voordeel van deze behangsoort is dat je kunt spelen met enorm complexe motieven die je normaal nooit zo snel in tegelvorm in een bepaalde ruimte zou plaatsen. In de webshop van De Verfzaak vind je veel verschillende soorten tegel behang met de meest uiteenlopende prints. Denk aan behang waarbij 1 kleur echt de overhand heeft tot aan behang in de meest vrolijke kleuren met de meest vrolijke vormen.

    Kortom, in de online webshop in en in onze filialen vind je tegel behang in alle soorten en maten. Laat je inspireren door de mogelijkheden en wellicht gaat er een nieuwe wereld voor je open. Met tegel behang ben je namelijk in staat om een compleet nieuwe sfeer neer te zetten!

    Soorten tegelbehang

    Je hebt de juiste print gevonden en bent van plan om tegel behang te gaan plaatsen in een bepaalde ruimte. Let er dan goed op dat je eveneens de juiste soort behang hebt gekozen. In de wereld van behang zijn veel verschillende soorten met allemaal hun eigen specifieke eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan klassiek papieren behang en renovlies behang, dat ook wel glasvezel behang wordt genoemd.

    Lees de productbeschrijving dus goed zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Weet je niet zeker of de behangsoort die je hebt uitgekozen geschikt is voor jouw ruimte? Neem dan contact op met de klantenservice. 

    Is tegel behang geschikt voor mij?

    Om die vraag te kunnen beantwoorden is het slim om rekening te houden met enkele factoren bij het kopen van een behang patroon. Vooral bij het inrichten van een nieuwbouwhuis kan het lastig zijn om het complete plaatje voor je te zien, maar dat is eigenlijk wel de bedoeling. Het tegel behang maakt namelijk onderdeel uit van een groter geheel. Hierin spelen vooral de kleuren en het meubilair een grote rol.

    Ben je bijvoorbeeld op zoek naar behang voor een kinderslaapkamer en staat deze slaapkamer relatief vol met meubels en andere attributen in de meest uiteenlopende kleuren? Dan is het wellicht slim om voor een ‘rustig’ behang te kiezen om de balans te herstellen. Een druk behang kan dan misschien ‘too much’ zijn. 

    Andersom werkt dit natuurlijk ook. Als je beschikt over een ruimte met daarin relatief weinig meubels en/of kleuren, is het juist weer slim om voor een drukker behang te kiezen. Zoals je ziet is de balans erg belangrijk en behang kan de ruimte echt maken of breken.

    Daarnaast zijn de eigenschappen van het behang zelf een factor waarmee je rekening dient te houden. We nemen als voorbeeld weer de kinderslaapkamer. In een kinderslaapkamer willen nog wel eens vlekken op de muren ontstaan en dan is het wel zo fijn als je behang het hangen dat goed schoon te maken is. Laat dit dus zeker meespelen tijdens het maken van je keuze. 

    Soorten tegelbehang 

    Tegel behang keuken voor een gezellige aankleding van uw keuken. Zo heb je bijvoorbeeld meer tegelmotieven die beschikbaar zijn zoals mozaïek tot grote reliëftegels. Tegel behang keuken is veel beter afwasbaar na een paar jaar, dan bijvoorbeeld in tegenstelling tot echte tegels en gemakkelijk te vervangen door een nieuwe dessins. Zo zie je steeds vaker behang in de keuken terugkomen. Wat voornamelijk het meeste wordt behangen in de keuken is toch wel de achterwand van de keuken. Tegel behang keuken geeft toch weer dat warm gevoel, alsof je in je gezellige sfeervolle keuken aan het koken bent.  

    Passend advies van De Verfzaak

    Het uitzoeken van behang lijkt een fluitje van een cent, maar in de praktijk zal je vaak zien dat het best lastig kan zijn. Zeker als je voor een complexe print wil gaan, kan het moeilijk zijn om in een mum van tijd de juiste keuze te maken. Daarnaast is het goed mogelijk dat er verschillende vragen bij je naar boven komen, zeker als je al even niet meer hebt behangen of het zelfs nog nooit hebt gedaan. Het is dan fijn om te weten dat onze specialisten voor je paraat staan om je te helpen met de voorbereidingen. Een goede voorbereiding bestaat namelijk niet alleen uit het kopen van het behang en de overige producten die je nodig hebt, maar ook uit het vergaren van kennis. Je zult zien dat het behangen een stuk soepeler gaat als je precies weet waar je mee bezig bent en als je het grote plaatje goed in je hoofd hebt.

    Heb je nog enkele vragen waarop je graag het antwoord zou willen weten voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat? Dan zijn er drie manieren om achter die antwoorden te komen. Bezoek bijvoorbeeld een van onze filialen. Op die manier ben je in de gelegenheid om alles te kopen wat je nodig hebt, maar óók om een specialist aan te spreken en je vragen te laten beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om je aankopen online te doen in de webshop van De Verfzaak én om advies in te winnen. Stuur ons even een e-mail met je vragen of bel de klantenservice even. Zo begin je met het juiste gevoel aan je klus!