• Lorem ipsum

Leer behang

Toon:
Dutch Wallcoverings TP1301
Dutch Wallcoverings TP1301
De TP1301 van het merk Dutch komt uit de collectie Textured Plains. De stijl van dit behang is Blokken .
  29,95 21,95
  BN Wallcoverings BN Curious behang 17923
  BN Wallcoverings BN Curious behang 17923
  Deze nieuwe collectie van BN Wallcoverings - Curious is geïnspireerd door de schoonheid van de huid in combinatie met een vleugje klassiek. Elegant, gestructureerd leder look wallpapers met een zachte, soepele touch, kan worden gemengd met mooie gekrulde
   60,95 60,95
   Dutch Wallcoverings TP1305
   Dutch Wallcoverings TP1305
   De TP1305 van het merk Dutch komt uit de collectie Textured Plains. De stijl van dit behang is Blokken .
    29,95 21,95
    Toon:

    Leer behang

    Wat is leer behang en hoe ziet leren behang eruit?

    Leer behang is geen behang met een print of foto, maar is gemaakt van imitatieleer, kunstleer of lederlook behang. Door haar natuurlijk uitziende eigenschappen heeft leer behang een prachtige structuur en mooie glans of imitatievacht. Leer behang is beschikbaar in diverse huidstructuren van diersoorten. Denk aan slangenleer of krokodillenleer, maar ook kunstmatig rundleer. Het kleurenpallet van leer behang bestaat uit natuurtinten, met bruin en grijs in de hoofdrol.

    Extra eigenschap van leer behang is dat het niet alleen prachtig is om naar te kijken, maar behang met lederlook voelen is ook een hele beleving. Kies je voor imitatie slangenleer of imitatie krokodillenleer, dan kun je de dynamische structuur goed voelen wanneer je er met je hand overheen gaat. Ga je voor lederlook behang van rundleer, dan kun je kiezen voor met of zonder imitatievacht. Wederom is dit een ervaring op zich wanneer je de wand aanraakt.

    Waarom is leer behang ideaal voor mijn interieur?

    Leer behang is geschikt voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Het interessante aan lederlook behang is dat het erg associatief is, waardoor het een mooie aanvulling is op een interieur met thema of concept. Denk hierbij thuis aan een jongensslaapkamer met dino thema, meisjesslaapkamer met paarden thema of een woonkamer met boerderij of jungle thema.

    Bij bedrijven staat leer behang erg stijlvol wanneer de bedrijfsidentiteit gelinkt is aan een thema. Denk aan dierenwinkels, dierentuinen, kapperszaken, tattooshops, boerderijwinkels, comic shops, speelgoedwinkels of hotels en restaurants.

    Een mooie design tip wanneer je besluit om leer behang in jouw interieur te gebruiken, is het aanbrengen van het leer in een bepaald motief. Je kunt er namelijk voor kiezen om de wand of muur als een groot leren vlak te bekleden, maar je kunt ook gaan voor een motief in tegelvorm of baksteenvorm.

    Leer behang bij De Verfzaak

    Wil jij ook een iets andere touch geven aan die ene wand of muur? De medewerkers van De Verfzaak kunnen jou alles vertellen over leer behang. Een tijdloze trend is bijvoorbeeld nog steeds het laten opvallen van één wand in een ruimte. – Leer behang is daar uitermate geschikt voor. Zo creëer je met leer behang heel snel een uitgesproken wand met een geheel eigen karakter. Meer weten? Neem contact met ons op!