• Lorem ipsum

Steigerhout behang

Toon:
Noordwand 68617
Noordwand 68617
Voor een vliesbehang met steigerhout patroon heeft u Noordwand 68617 nodig. Dit behang is makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen, en is uiterst duurzaam.
  18,95
  Toon:

  Steigerhout behang

  Met behang aan de muur kan je relatief snel je huis een ware metamorfose geven en eventuele oneffenheden aan de muur verbergen. Het leuke aan behang is dat je niet aan één kleur vastzit maar dat je de keuze hebt uit een scala aan kleuren en motieven.

  Zo kan je ook kiezen voor een van onze steigerhout behang soorten. Zoals zijn naam het al aangeeft, geeft steigerhout je het gevoel dat je hout aan de muur hebt in plaats van behang. Het behang is volledig voorzien van houtnerven, knoesten en natuurlijke lijnen. Het motief laat het lijken alsof je verschillende gekleurde steigerhout planken aan je muur hebt geplaatst. Het grote voordeel is dat je steigerhout behang niet regelmatig hoeft te lakken, oliën of verven en het naadloos en strak aan je muur geplaatst wordt. Hierdoor geniet je jarenlang zorgeloos van een authentieke- en rustgevende uitstraling.

  Prachtig steigerhout behang van topkwaliteit bij De Verfzaak

  Voordat je nieuw behang met een steigerhout motief koopt, is het handig dat je eerst nagaat van welke kwaliteit het behang is. Bij De Verfzaak kun je met een gerust hart hout behang met een leuk design uitkiezen. Wij verkopen namelijk uitsluitend behang van uitstekende kwaliteit.

  Steigerhout behang bestellen bij De Verfzaak

  Voorafgaand aan je bestelling is het erg belangrijk dat je weet hoeveel behangrollen je nodig hebt. Daarvoor moet je weten wat voor soort behang je kiest en hoe groot je wand is. De meeste behangsoorten hebben een afmeting van 10 meter lang bij 53 centimeter breed.

  Steigerhout behang heeft geen vast motief dat op elkaar aan moet sluiten. Je hoeft dus niet extreem veel extra meters te kopen om een passend geheel te maken.

  Je hebt gezien dat er veel mogelijkheden zijn wanneer je voor steigerhout behang van De Verfzaak kiest. Bij ons kun je ook terecht voor behang in een ander thema en in diverse kleuren. Ook zijn er verschillende soorten behang en behanglijmen bij ons verkrijgbaar. Uiteraard allemaal van topkwaliteit. Met ons behang geef je je woning op een eenvoudige manier een prachtige uitstraling.

  Weet je niet welk behang nu het beste bij jou past, welke kleur je moet kiezen, hoeveel rollen je moet bestellen of zit je nog met een andere behang vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een passend advies. Op deze afdeling staan onze zeer ervaren medewerkers graag voor je klaar om hun ervaring en expertise met je te delen.