• Lorem ipsum

Sloophout behang

Toon:
Dutch Wallcoverings PE-10-02-1
Dutch Wallcoverings PE-10-02-1
Met Dutch Exposed PE10021 Sloophout maakt u uw kamer weer als nieuw. Dit duurzame bruinbeige Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Na het inlijmen van de kale muur kunt u het gemakkelijk aanbrengen.
  22,95
  Dutch Wallcoverings PE-10-03-0
  Dutch Wallcoverings PE-10-03-0
  Met Dutch Exposed PE10030 Sloophout maakt u uw kamer weer als nieuw. Dit duurzame crème Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Na het inlijmen van de kale muur kunt u het gemakkelijk aanbrengen.
   22,95
   Toon:

   Sloophout behang

   Met behang aan de muur kan je relatief snel je huis een ware metamorfose geven en eventuele oneffenheden aan de muur verbergen. Het leuke aan behang is dat je niet aan één kleur vastzit maar dat je de keuze hebt uit een scala aan kleuren en motieven.

   Zo kan je ook kiezen voor een van onze sloophout behang soorten. Zoals zijn naam het al aangeeft geeft sloophout je het gevoel dat je hout aan de muur hebt in plaats van behang. Het grote voordeel is dat je sloophout behang niet regelmatig hoeft te lakken, oliën of verven en je dus jarenlang zorgeloos van deze rustgevende uitstraling kunt genieten. Je hebt ook keuze tussen verschillende kleuren zoals sloophout behang crème of bruinbeige.

   Sloophout vliesbehang

   Onze sloophout behangen zijn gemaakt van vliesbehang. Dit behang type is ideaal voor de doe-het-zelvers onder ons. Vliesbehang is namelijk zeer gemakkelijk in gebruik. Het bestaat uit meerdere lagen met een glasvlies als onderlaag. Dit zorgt ervoor dat het sterk is, niet zo snel scheurt en niet krimpt. Je brengt simpelweg lijm aan op de muur waarna je het sloophoutbehang in een handomdraai naadloos aanbrengt.

   Sloophout behang bestellen bij De Verfzaak

   Voorafgaand aan je bestelling is het erg belangrijk dat je weet hoeveel behangrollen van dit hout behang je nodig hebt. Daarvoor kies je eerst welk soort behang je wilt en hoe groot je wand is. De meeste behangsoorten hebben een afmeting van 10 meter lang bij 53 centimeter breed.

   Bij De Verfzaak zorgen wij er altijd voor dat we alleen de beste kwaliteit behang aan onze klanten leveren. Heb je nog vragen over behang of behangen neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een passend advies. Op deze afdeling staan onze zeer ervaren medewerkers graag voor je klaar om hun ervaring en expertise met je te delen.