• Lorem ipsum

Dino behang

Toon:
AS Creation Little Love blauw behang | 381211
AS Creation Little Love blauw behang | 381211
Vliesbehang
  • Wasbestendig
  • Goed lichtbestendig
  • Droog verwijderbaar
52,46
AS Creation Little Love beige behang | 381461
AS Creation Little Love beige behang | 381461
Vliesbehang
  • Wasbestendig
  • Goed lichtbestendig
  • Droog verwijderbaar
52,46
Toon:

Dino behang

Veel kinderen zijn dol op dinosaurussen. Daarom is dino behang zeer populair voor als kinderkamer behang. Dit behang ziet er cool en stoer uit en is daarom een prachtige toevoeging aan de kamer van elke dino liefhebber. Zie je het al voor je dat je de muur voorziet van een heleboel dinosaurussen? Afhankelijk van je voorkeuren kun je kiezen voor een speelse uitstraling of dino behang met een angstaanjagende uitstraling.

Wanneer je dino behang aanbrengt in de kinderkamer, dan geef je de kamer niet alleen een unieke uitstraling, maar je bedekt je muren ook. Hierdoor dek je de oneffenheden van je muur. Je hoeft de muur dus niet te schilderen als deze bijvoorbeeld scheurtjes heeft. Breng gerust behang aan en geniet van de prachtige uitstraling.

Dino behang van topkwaliteit

Door de kiezen voor behang met een dinosaurus patroon van De Verfzaak, kies je voor een behangpatroon van uitstekende kwaliteit. Het gaat namelijk om vliesbehang. Dit behang is steviger dan papierbehang, dus je kunt er gedurende lange tijd van genieten. Bovendien krimpt of scheurt vliesbehang minder snel en het is eenvoudig aan de muur aan te brengen. Hierdoor kun je je behangklus snel klaren.

Het is verder prettig te weten dat, wanneer je ander behang wil aanbrengen, je dit behang ook eenvoudig kunt verwijderen. Het is namelijk droog verwijderbaar. Bovendien is dit behang goed lichtbestendig en zelfs wasbestendig. Hierdoor is het ideaal voor in de kinderkamer, omdat het tegen een stootje kan.

Leuke kleuren dinosaurus behang

In ons assortiment kun je terecht voor dino behang in verschillende leuke kleuren. Hou je van blauw en redelijk donkere kleuren? Dan kun je kiezen voor dinosaurus behang met deze kleuren. Dergelijk behang ziet er relatief speels uit aan de muur, maar is daarom ook perfect voor in de kinderkamer. Kinderen hoeven dan niet midden in de nacht wakker te schrikken, omdat ze denken dat een grote dinosaurus naar hen kijkt.

Een andere optie is door te kiezen voor fleurig behang met een dinosaurus patroon. Dergelijk kinderbehang heeft een fleurige uitstraling, maar kan ook diverse dinosaurussoorten bevatten. Je hoeft dus niet te kiezen voor behang met een T-rex, een stegosaurus of juist een spinosaurus, omdat verschillende dinosaurussen zijn afgebeeld tegen de muur. Kinderen kunnen desgewenst leren welke dinosaurussen er allemaal aan de muur zijn, waarna ze hun vriendjes en vriendinnetjes precies kunnen wijzen welke dinosaurussen op welke plek zijn afgebeeld.

Dino behang combineren

Om het optimale effect te halen uit je dino behang, kun je dit desgewenst combineren met andere behang modellen. Denk bijvoorbeeld aan dinosaurus behang aan 2 van de 4 muren in de kinderkamer. Aan de andere 2 muren breng je effen behang aan. Hierdoor valt de dinosaurus print meteen op wanneer je de kinderkamer binnenstapt. Aangezien sommige dinosaurussen bladeren aten, is het wellicht ook leuk om aan 2 van de muren behang met een bladerdesign aan te brengen. Hierdoor lijkt het erop alsof de dinosaurussen zich in hun natuurlijke leefomgeving bevinden.

Je kunt dinosaurus behang desgewenst ook combineren met grafisch behang, hexagon behang of bijvoorbeeld houten behang. Zo lang je niet voor een te druk patroon kiest, completeren al deze opties de kinderkamer met het dinosaurus behang. Vergelijk dus diverse behangpatronen en creëer een uniek geheel.

Uitstekende service en advies van De Verfzaak

Als je voor dino behang van De Verfzaak kiest, kies je niet alleen voor behang van goede kwaliteit, maar ook voor uitstekende service. We hebben namelijk een klantenservice afdeling, waar er specialisten tewerkgesteld zijn, die je graag op weg helpen. Ze beantwoorden al je vragen op een deskundige manier. Je kunt ook bij hen terecht als je advies nodig hebt over hoe je het behang het beste kunt aanbrengen of hoeveel behang je voor jouw klus nodig hebt.