• Lorem ipsum

Baksteen behang

Toon:
BN Wallcoverings BN Wallcoverings More than Elements 49780
BN Wallcoverings BN Wallcoverings More than Elements 49780
Met BN Wallcoverings More than elements 49780 verandert u uw kamer naar eigen smaak.
  €34,95€24,95
  Behang Jet Setter 102538
  Behang Jet Setter 102538
  Dutch wallcoverings 102538 is een behang uit de Jet Setter serie en maakt met zijn wereldse uitstraling uw kamer weer als nieuw. Dankzij het gebruiksgemak snel klaar met behangen. Na het inlijmen van de muur kunt u het gemakkelijk aanbrengen.
   €19,95€17,95
   BN Wallcoverings BN Wallcoverings More than Elements 49781
   BN Wallcoverings BN Wallcoverings More than Elements 49781
   Met de BN Wallcoverings More than elements collectie geeft u binnen mum van tijd een nieuwe look aan uw kamer. Naast dat het behang duurzaam is, is het ook eenvoudig op een kale muur aan te brengen.
    €34,95€22,95
    AS Creation Behang Industrial 377473
    AS Creation Behang Industrial 377473
    Beige bakstenen behang.
    Vliesbehang
    • Lengte 10 m
    • Breedte 53 cm
    €43,95€32,96
    AS Creation Behang Industrial 377476
    AS Creation Behang Industrial 377476
    Grijs bakstenen behang.
    Vliesbehang
    • Lengte 10 m
    • Breedte 53 cm
    €43,95€32,96
    AS Creation Behang Industrial 377475
    AS Creation Behang Industrial 377475
    Grijs bakstenen behang.
    Vliesbehang
    • Lengte 10 m
    • Breedte 53 cm
    €43,95€32,96
    AS Creation Behang Industrial 377474
    AS Creation Behang Industrial 377474
    Wit bakstenen behang.
    Vliesbehang
    • Lengte 10 m
    • Breedte 53 cm
    €43,95€32,96
    AS Creation Behang Industrial 377472
    AS Creation Behang Industrial 377472
    Rood bakstenen behang.
    Vliesbehang
    • Lengte 10 m
    • Breedte 53 cm
    €43,95€32,96
    AS Creation Behang Industrial 377471
    AS Creation Behang Industrial 377471
    Rood bakstenen behang.
    Vliesbehang
    • Lengte 10 m
    • Breedte 53 cm
    €43,95€32,96
    Toon:

    Baksteen behang

    Wanneer je een nieuwe look aan een bepaalde ruimte wil geven heb je ongelooflijk veel mogelijkheden om dat voor elkaar te boksen. Qua muur zijn behang en verf twee opties waar de meeste mensen voor kiezen. Vooral op het gebied van behang kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. 

    Daar waar je bij verf vaak voor één kleur kiest, gaat het bij behang vaak om opvallende prints en meerdere kleuren door elkaar. Er zijn letterlijk duizenden verschillende soorten behang en probeer dan maar eens het behang te vinden dat bij je past. 

    Heb je bijvoorbeeld al eens aan baksteen behang gedacht? Een relatief goedkoper manier om een baksteen look te creëren. Origineel én hip!

    Wat is baksteen behang?

    Bij sommige namen van behang varianten kan er nog wel eens een denkbeeldig vraagteken boven je hoofd verschijnen als je ze hoort, maar dat zal bij baksteen behang niet het geval zijn. Baksteen behang is namelijk precies wat je denkt: behang met een baksteen print. Het grappige is wellicht dat veel mensen andere associaties hebben bij het denken aan bakstenen en dat uit zich ook in het behang. 

    Zo heb je behang met een mooie, nette bakstenen muur als print, maar er zijn ook varianten met een wat meer doorleefde look, of waar net iets anders stenen voor zijn gebruikt. Tip: ben je gecharmeerd van baksteen behang, maar is het nét niet wat je zoekt voor jouw project? Kijk dan eens naar steen behang. Hier vind je wellicht wel het juiste behang dat past bij je smaak. 

    Om terug te komen op baksteen behang. Het gaat hier dus niet alleen om behang met een print van de welbekende rode bakstenen, maar over veel meer. Laat je inspireren door de mogelijkheden die De Verfzaak je biedt en ontdek het behang dat aan al je wensen voldoet.

    Soorten baksteen behang

    De print is op het eerste gezicht het belangrijkst wanneer je op zoek gaat naar een nieuw behang voor jouw ruimte. De print is datgene waar je in lengte van jaren tegenaan kijkt en heeft uiteraard de hoogste prioriteit bij het uitkiezen van behang, maar vergeet niet naar het soort behang te kijken. In de webshop van De Verfzaak vind je veel verschillende soorten behang met allemaal hun eigen specifieke kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan klassiek papieren behang, maar ook aan renovlies behang en vinyl behang

    Stel dat je bijvoorbeeld van plan bent om de muren van een kinderslaapkamer te behangen. Dan is het wel zo fijn dat er behang op de muur zit dat goed reinigbaar is. Dit omdat er in een kinderslaapkamer regelmatig vlekken zullen worden gemaakt. Houd hier dus rekening mee wanneer je je oriënteert op nieuw behang. Zo kom je na de klus niet voor onverwachte verrassingen te staan.

    Is baksteen behang iets voor mij?

    In de wereld van behang vind je keer op keer nieuwe prints in alle mogelijke kleuren. Dit zorgt bij De Verfzaak voor een groot assortiment waar je altijd iets vindt dat bij je past. Hoe opvallender de print, hoe moeilijker het wellicht voor je is om een voorstelling te maken van het eindresultaat. Of in dit specifiek geval: past baksteen behang wel bij mij en staat het wel mooi in de ruimte die ik voor ogen heb? Om die vraag te beantwoorden en om vervolgens vrij zeker te zijn van je zaak is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal factoren.

    De print van het behang speelt bijvoorbeeld een flinke rol in een ruimte. Dit komt omdat de muren een groot deel van de ruimte innemen en daardoor heel dominant aanwezig kunnen zijn, zeker wanneer je kiest voor opvallend behang. Let er daarom op dat de print goed aansluit bij de rest van de ruimte. Als je bijvoorbeeld beschikt over een vrij drukke ruimte zoals een kinderslaapkamer vol met speelgoed en meubeltjes, dan kan het slim zijn om voor een relatief rustig behang te kiezen om zo de balans te bewaren. Baksteen behang blinkt niet echt uit qua drukte en chaos en zou qua balans goed kunnen passen in wat drukkere ruimtes.

    De mate van drukte is dus belangrijk, maar dat geldt ook voor de kleur van het behang. We schakelen weer even naar de kinderslaapkamer. Stel dat de rest van de ruimte al ingericht is, en dat de meest gebruikte kleuren roze en geel zijn. Dan kan het zo zijn dat een bakstenen behang enorm vloekt met die kleuren. Om een mooi geheel te creëren is het daarom belangrijk dat je een behang kiest dat goed aansluit bij de rest van de ruimte op het gebied van kleur. 

    Passend advies

    Elk huis is anders en elke klus is dat uiteraard ook. Wanneer je weer eens een behangklus in de planning hebt staan sinds jaren, of als je voor het eerst zelf gaat behangen, is de kans groot dat er enkele vragen bij je naar boven komen. Denk bijvoorbeeld aan:

    • Hoeveel baksteen behang heb ik nodig?
    • Wat zijn de ideale omstandigheden om te behangen?
    • Smeer ik lijm het best op de muur of op het behang?

    Voor het beantwoorden van deze en alle andere vragen aangaande behang staan onze specialisten voor je klaar. Bezoek bijvoorbeeld één van de filialen van De Verfzaak. Op die manier ben je in de gelegenheid om inkopen te doen én om kennis in te winnen. Bestel je je behang liever online, maar heb je wel behoefte aan passend advies? Dat kan. Neem dan contact op met onze klantenservice. Stuur een e-mail met al je vragen of bel ons even.