• Lorem ipsum

Sigma kleur van het jaar 2021: Transcend

24 Sep 2020

In navolging van de Flexa kleur van het jaar 2021, heeft ook Sigma Coatings (PPG) weer een toffe kleur op de rol gezet voor het aankomende jaar. Met niet enkel één kleur, maar met liefst drie bijbehorende kleurpaletten is Sigma Coatings klaar voor 2021.

De Sigma kleur van het jaar 2021

De Sigma kleur van het jaar 2021 is Transcend geworden! Deze kleur kan worden bestempeld als een warm beige, met een lichte rode ondertoon erin. Natuurlijk bruin is eigenlijk de juiste benaming voor deze kleur. Waar afgelopen jaren vooral grijstinten domineerde binnen de kleuren van het jaar, wordt er volgens de deskundigen van Sigma Coatings (PPG) nu meer geneigd naar bruintinten.

Deze kleur is ideaal om rust voor jezelf en je omgeving te creëren. Ben je toch toe aan wat felle kleuren? Geen probleem, want deze Sigma kleur van het jaar is daar de ideale tegenhanger voor. Natuurlijk is deze Transcend niets zonder steunkleuren, vandaar dat Sigma Coatings dit jaar ook bijbehorende kleurpaletten heeft bedacht.

Sigma kleur van het jaar 2021 kleurpaletten

Voor versterking van de Sigma kleur van het jaar 2021 zijn er drie kleurpaletten gekozen. Zo heb jij alle ruimte om je eigen smaak toe te voegen. Je kunt kiezen uit de volgende kleurpaletten:

  • Be True: Transcend - Enchanting Eggplant - Boulder Lichen

Met dit kleurpalet kom je tot jezelf. Het zoeken naar verbinding met elkaar en het creëren van het nostalgische gevoel staat hier centraal.

  • Be Well: Transcend – Light Cherry Parade – Misty Aqua

Met een harmonieus gevoel je dag beginnen, daar staat dit kleurpalet voor.

  • Be Wild: Transcend – Sky Palace – Diving Trip

Heb jij de moed om deze kleuren te combineren? Met de blauwe subtinten in combinatie met de bruintint die Transcend bevat, is dit kleurpalet echt een geschikte keuze voor de durfal.

Met deze drie kleurpaletten heeft Sigma zeker een geschikte kleurcombinatie voor jou ontwikkeld. Over kleurcombinatie gesproken, hiervoor hebben de experts van Sigma nog een waardevolle tip voor je: pas het 60-30-10 principe toe. Dit betekent, bijvoorbeeld in het geval van kleurpalet Be Wild, 60% Transcend, 30% Sky Palace en 10% Diving Trip. Deze verhouding zorgt namelijk voor een professioneel aanzicht van je muren.

Transcend is de opvolger van Chinese Porcelain, de Sigma kleur van het jaar 2020. Wat vind jij van de Sigma kleur van het jaar 2021? Laat het ons weten!

Vanzelfsprekend is deze kleur verkrijgbaar bij De Verfzaak. Heb je vragen over deze kleur, of over iets anders? Neem dan contact op met onze klantenservice. Deze zullen je voorzien van passend en deskundig advies.