• Lorem ipsum

Brush pens

Toon:
Toon:

Brush pens

Wanneer je graag creatief bezig bent en veel met ecoline werkt, of dat graag een keer wil proberen, heb je een aantal mogelijkheden om de ecoline daadwerkelijk op je speciale papier aan te brengen. Uiteraard kun je aan de slag met kwastjes in verschillende groottes, maar wist je dat je met brush pens ook prachtige resultaten neerzet? Wellicht maakt dit het werken met ecoline nóg leuker voor je. 

Op deze pagina laten we je zien wat brush pens precies zijn en wat je er allemaal mee kunt. Uiteraard verkopen we ecoline brush pens in alle soorten en maten in onze filialen en in de online webshop van De Verfzaak.

Wat is een brush pen?

Wellicht ben je de term ‘brush pen’ al eens tegengekomen, maar laat dat woord niet meteen een belletje bij je rinkelen. Een ecoline brush pen is een specifiek pennetje waarmee je ecoline op papier aan kunt brengen. Een soort ecoline stift dus. Brush betekent ‘borstel’ en een brush pen is dus eigenlijk een borsteltje in penvorm waarmee je de ecoline aanbrengt op papier. 

Overigens is het niet nodig om aparte potjes ecoline aan te schaffen als je wilt testen of het werken met een brush pen iets voor jou is. Deze pen werkt eigenlijk hetzelfde als een normale vul- of balpen. Alleen is deze pen dus niet gevuld met inkt, maar met ecoline. 

Het borsteltje, of de brush, aan het uiteinde van de pen is flexibel en dat betekent dat je door het opvoeren van de druk mooie effecten kunt creëren. Hiermee ga je dus echt voor een eigen stijl. Hoe harder je drukt, hoe meer ecoline op het papier verschijnt en hoe ‘voller’ de kleur oogt. 

Waarvoor gebruik ik een ecoline brush pen?

Bij De Verfzaak ben je zoals je ongetwijfeld weet aan het juiste adres voor alles soorten verf en behang, maar ook op het gebied van creativiteit hebben we je veel te bieden. En de brush pen valt duidelijk in de hoek van de creativiteit. Schilderen is meer dan een leuke hobby en voor het geval je nog nooit met ecoline en brush pennen hebt gewerkt, is het misschien eens leuk om dat wél te doen. Een brush pen gebruik je dus voor het maken van kleine kunstwerkjes.

Overigens zijn brush pennen ideaal om te gebruiken wanneer je kinderen hebt. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn de pennen gevuld met ecoline. Ecoline stiften zijn erg kindvriendelijk, in die zin dat het makkelijk uitwasbaar is. Flink kliederen is dus mogelijk en dit zorgt dus nooit voor blijvende ‘schade’ aan je huis!

Brush pennen van Royal Talens

In de online webshop van De Verfzaak vind je kwalitatief uitstekende brush pennen van het merk Royal Talens. Royal Talens werd in 1899 al opgericht onder de naam Talens & Co en heeft dus een geschiedenis die meer dan 120 jaar behelst. Royal Talens heeft meerdere submerken die succesvol zijn zoals Van Gogh en Rembrandt voor olieverf en Bruynzeel voor kleurpotloden. Royal Talens heeft veel specialisaties en is er op veel gebieden in geslaagd om uit te groeien tot een autoriteit. 

In de webshop van De Verfzaak vind je de drie primaire kleuren, citroengeel, hemelsblauw en hemelsblauw cyaan en daarnaast nog 56 andere kleuren ecoline stiften die ervoor zorgen dat je een prachtig palet samen kunt stellen. Maak kennis met de brush pennen van Royal Talens en het gemak waarmee je ze gebruikt. Binnen een mum van tijd zet je de mooiste creaties op papier. 

Tip: Brush pennen kun je gebruiken op aquarelpapier, tekenpapier, karton en speciaal ecoline-papier. 

Passend advies van De Verfzaak

Bij het uitoefenen van je hobby is er lekker veel ruimte voor experimenten. Het is niet voor niets een hobby! Geen druk en lekker aan de gang in je vrije tijd met de ecoline brush pennen van Royal Talens. Toch kan het zijn dat er een aantal vragen bij je naar boven komen, ook al heb je veel ervaring met brush pennen. Denk aan:

  • Kan ik kleuren mengen op papier met brush pennen?
  • Hoe lang kan ik een brush pen bewaren?
  • Welke kleuren ecoline stiften zijn er allemaal verkrijgbaar?

Dit is zomaar een greep uit de vragen waarop je wil het antwoord wil weten als je met brush pennen aan de slag gaat. Het is daarom goed om te weten dat onze klantenservice voor je klaar staat om je te helpen. Ook voor alle andere aan verf en behang gerelateerde vragen ben je bij onze specialisten aan het juiste adres. 

Bezoek bijvoorbeeld één van onze filialen en spreek een specialist aan. Op die manier ben je in de gelegenheid om twee vliegen in één klap te slaan: je kunt de juiste producten kopen én informatie inwinnen. Ben je van plan om jouw aankopen online in de webshop van De Verfzaak te doen, maar heb je wel behoefte aan passend advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.