• Lorem ipsum

Histor MY color verkozen tot Product van het Jaar 2022 in de categorie 'muurverf binnen'!

11 Jan 2022

2022 is nog maar net begonnen, terwijl Histor MY color al de eerste prijs in de wacht heeft gesleept. Deze muurverflijn van Histor is namelijk verkozen tot Product van het Jaar 2022 in de categorie ‘muurverf binnen’. In dit blogartikel geven wij je wat meer informatie over deze Histor MY color muurverf.

Wat is Histor MY color muurverf?

Histor MY color is een extra matte muurverf geschikt voor binnen. De Histor muurverf is op waterbasis en toepasbaar op steenachtige ondergronden zoals beton, metselwerk, gipsplaten en meer. Dankzij de vele eigenschappen is de Histor MY color muurverflijn een ideale muurverf voor binnen. Zo heeft dit product intense levendige kleuren die lang mooi blijven door de Intense Color Technology. Verder is deze Histor verf gemakkelijk verwerkbaar, heeft het een uitstekende dekkracht (10 m² per liter) en erg gebruiksvriendelijk.

Met het behalen van deze prijs mag de Histor MY color muurverflijn het gehele jaar de eretitel ‘Gekozen Product van het Jaar 2022’ dragen. Grote kans dat je dit voorbij ziet komen in reclamecampagnes van Histor of op de verpakking van deze Histor verf.

Histor MY color muurverf is uitermate geschikt voor de doe-het-zelver die voor een betaalbare prijs een bijzondere lik verf op de muur wil hebben. Ben je ook benieuwd naar muurverven van een ander merk? Bekijk dan eens ons assortiment aan Sigma muurverf. Muurverf van dit merk is geschikt voor professionals en doe-het-zelvers die meer waarde hechten aan duurzaamheid.

Histor MY color bij De Verfzaak

Histor MY color Muurverf Extra Mat is bij De Verfzaak verkrijgbaar in wel 22 unieke kant-en-klare kleuren, zoals Quiet Clearing, Boulder Lichen en Singing Sand. Deze kleuren zijn doorgaans goed te combineren en passen dus op iedere muur. Heb je liever een andere kleur? Kijk dan eens naar de standaard Histor MY color Muurverf Extra Mat! Dit product, in de inhoudsmaten 1 liter, 2,5 liter en 5 liter, is te mengen in alle denkbare kleuren die ook in onze kleurendatabase staan. Zo maak jij deze populaire Histor muurverf helemaal naar jouw smaak!

Heb je vragen over werken met de Histor MY color verf, of over andere Histor muurverf? Stuur een e-mail of bel naar onze klantenservice! Dankzij jarenlang opgedane kennis van Histor producten hebben onze specialisten genoeg informatie verzameld om je te adviseren over het gehele assortiment. Samen met jou zullen we kijken naar de passende oplossing op jouw vraag en kan jij zelfverzekerd aan de slag met Histor MY color.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »