• Lorem ipsum

Online Sikkens Specialist

20 Apr 2021

Wellicht heb je er ooit van gehoord, maar weet je niet wat het betekent. De Verfzaak kan als gecertificeerde partner exact uitleggen wat de term ‘Online Sikkens Specialist’ inhoudt. In dit blog vertellen wij je meer over wat voor voordelen je hebt van kopen bij een Online Sikkens Specialist en welke Sikkens producten wij te bieden hebben. 

Voordelen van een Online Sikkens Specialist

Sikkens is een grote speler in de verfwereld en staat bekend om kwalitatieve en duurzame verf. Dit maakt dat de verf van Sikkens in veel verkooppunten wordt verkocht. Helaas zijn niet alle verkooppunten even betrouwbaar en daarom heeft Sikkens besloten om certificaten uit te reiken aan verfpartijen waarbij je betrouwbaar kan kopen. Dit certificaat is exclusief en is momenteel slechts aan vijftien webwinkels uitgereikt. Naast dit certificaat heb je als Online Sikkens Specialist het recht om deze titel uit te dragen op je eigen website en mag je gebruik maken van het bijbehorende Sikkens logo.

Als klant heb je bij Online Sikkens Specialist - De Verfzaak de volgende voordelen:

  • Je koopt bij een betrouwbare verfpartij;
  • Je bent verzekerd van een goede verfkwaliteit en verfduurzaamheid;
  • Je ontvangt bij ons de beste service;
  • Je ontvangt bij ons het beste advies over alle Sikkens producten;
  • Je hebt garantie op alle Sikkens producten;
  • Je hebt de mogelijkheid om bij ons erkende Sikkens kleuren te bestellen.

Deze voordelen maken het voor particulieren en bedrijven extra aantrekkelijk om bij een Online Sikkens Specialist te kopen. Wil je toch liever bij je lokale De Verfzaak langs? Dat kan! Alle filialen van De Verfzaak zijn ook gecertificeerd als Erkend Sikkens Specialist. Je kan dus zowel online als offline gebruik maken van dezelfde Sikkens voordelen.

Sikkens assortiment bij De Verfzaak

Als Online Sikkens Specialist heeft De Verfzaak een ruim Sikkens assortiment waaruit gekozen kan worden. Zoek je bijvoorbeeld een matte binnenmuurverf? Kies dan voor de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Ben je op zoek naar een duurzame hoogglanslak voor buiten? Dan ben je bij de Sikkens Rubbol XD High Gloss aan het juiste adres. Wil je het gehele Sikkens assortiment bekijken? Klik dan hier voor alle Sikkens producten.

Hopelijk weet je na het lezen van dit blog wat een Online Sikkens Specialist doet en welke voordelen hieraan verbonden zijn. Bij De Verfzaak ben je dus onder andere verzekerd van een betrouwbare koop. Mocht je nog vragen hebben, bijvoorbeeld voor advies over Sikkens producten, neem dan gerust contact op met onze verfspecialisten. Deze zullen je voorzien van passend en deskundig advies waarmee jij het beste resultaat kan behalen.

/* MailBlue script */
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »