• Lorem ipsum

Repair Care

Toon:
Geen producten gevonden...

Repair Care

Voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en onderhoud zit je goed bij Repair Care. In een periode van meer dan 30 jaar is dit bedrijf uitgegroeid tot een totaalleverancier van duurzame oplossingen voor onderhoud en reparatie van hout. En daar blijft het niet bij! Zo leiden de vakmensen van Repair Care jaarlijks meer dan tweeduizend potentiële vaklieden op in Nederland, Engeland en Duitsland. Ook in projectbegeleiding zet deze organisatie de toon. Dankzij verregaande specialisatie weten ze de (faal)kosten daadwerkelijk terug te dringen en zorgen ze voor (financiële) grip op projecten. Kortom, Repair Care doet veel meer dan het produceren van houtrotproducten. 

Producten van Repair Care bij De Verfzaak

  • Repair Care Houtreparatiepasta 2-in-1 Dry Flex 4: een reparatiepasta voor hout. Deze houtreparatiepasta kan het gehele jaar worden gebruikt. De pasta beweegt soepel met het hout mee en is gemakkelijk te verwerken.

Meer weten over Repair Care? Onze vakspecialisten adviseren je graag over de producten van dit merk. Zo wordt jij op de hoogte gesteld van alle ins en outs over de producten en weet je exact waarvoor ieder product bestemd is. Contact leggen doe je door te bellen of een e-mail naar ons te sturen.