• Lorem ipsum

Tegelverf

Toon:
Histor Perfect Finish Wandtegels Zijdeglans
Histor Perfect Finish Wandtegels Zijdeglans
Zijdeglanzende lakverf op terpentinebasis voor binnen. Vochtbestendig, krasvast, afwasbaar en heeft een goede dekking. Daarnaast is deze binnenlak een grondverf en aflak in één.
€38,49€38,49
Toon:

Tegelverf

Tegelverf gebruiken voor een mooie look

Met tegelverf kan je snel en heel eenvoudig jouw tegels een kleurtje geven. Vind je de kleur van de tegels die je nu hebt wat saai of niet mooi meer? Dan kan je met tegelverf aan de slag. Zonder te slopen of te breken maak je met een lik verf van jouw ‘oude’ tegels weer nieuwe! Hiermee creëer je dus super snel een andere sfeer in de kamer! Vaak worden tegels veel overgeslagen bij een opknapbeurt van het huis. Dit omdat er gewoonweg veel bij komt kijken. De tegels moeten eruit en dat wordt breken, oftewel veel rommel in jouw huis. En aangezien niemand van rommel houdt, worden tegels in de keuken of badkamer niet vaak vernieuwd. Maar wanneer je wat verf gebruikt, ziet het er al snel als nieuw uit.

Tegelverf is de oplossing

Tegelverf is een speciale muurverf waarmee je makkelijk de tegels over kunt schilderen. Hierdoor lijkt het alsof er nieuwe tegels op de muur zitten. Een leuke bijkomstigheid is: tegelverf is een stuk goedkoper dan je tegels vervangen! Wat ook leuk is, is dat er met tegelverf van alles gedaan kan worden. je ka de hele wand verven, maar je kan er ook voor kiezen om een patroon in de tegels te schilderen. Hiervoor zijn sjablonen te vinden, zodat je het nog makkelijker hebt! Op dit leuke patroon kan je de accessoires afstemmen en zo maak je de ruimte helemaal persoonlijk.

Hoe werkt tegelverf?

Om tegelverf te gebruiken is het belangrijk dat je de vloer afdekt met folie en dat je de tegels grondig ontvet. Net als bij andere verfklussen is de voorbereiding erg belangrijk. Breng de tegelverf gewoon aan met een kwast en rol de verf daarna uit met een roller. Wist je dat tegelverf vaak ook geschikt is voor sanitair? Je kan dus ook bijvoorbeeld jouw bad een leuke kleur geven! Bekijk het assortiment tegelverf op de verfzaak.nl en bestel uw tegelverf online.