• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grondverf & primer

Grondverf en primer

Twee hele belangrijke punten bij het klussen van je huis zijn grondverf en primer. Wanneer je de ondergrond goed voor behandeld, krijg je een strakker schilderresultaat. Door deze voorbehandeling met grondverf en primers hecht de verf beter en dit geeft de grondverf en primer een betere dekking met minder streepvorming. Dit is uiteraard ideaal voor binnen gronden, want op die manier ziet dat er netjes uit. Een hele gestreepte vloer, met slechte verfdekking wil je natuurlijk niet! De grondverf en primers van de Verfzaak zijn de perfecte ondergrondproducten voor uw schilderwerk. Hiermee ben je verzekerd van een zeer mooie grond.

Meerdere soorten grondverf en primers

Er zijn veel verschillende soorten grondverf en primers bij de Verfzaak. Zo is er bijvoorbeeld vulgrond, grondlak, sneldrogende primer etc. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment uitgelegd:

  • Hechtprimer. Deze primer heeft een goed hechting en wordt alvorens gebruikt: drogen, opschuren en stofvrij maken. De hechtprimer kan verwerkt worden met een kwast en een roller.
  • Grondlak. Deze grondlak is een waterverdunbare, matte grondlak met een hoge dekkracht, en is goed schuurbaar. De grondlak wordt vaak toegepast als ondergrond voor een verf met glas en zijdeglans. Daarnaast wordt deze grondverf op hout geverfd.
  • Vulgrond. Dit is een vochtregulerende, hoog vullende grondlak voor buitentoepassingen. Deze grondverf is goed voor hout en houtachtige ondergronden en is een goede vulling voor houtporiën.

Zoals u ziet zijn er verschillende mogelijkheden voor grondverf en primers en ieder heeft eigen voordelen. Het is daarom goed om na te gaan welke grondverf en primer u nodig heeft voor uw schilderwerk. Mocht u hierin niet zeer bekend zijn, kunt u altijd advies vragen. We willen u hier namelijk graag bij helpen.

Genoeg keuze

Bij de Verfzaak is er enorm veel keuze in verschillende soorten grondverf en primers. Naast verf bieden wij uiteraard ook non-paint producten zoals kwasten, reinigingsmiddelen en gereedschap. De Verfzaak is daarom een perfecte shop om al uw klus- en schilderspullen in te slaan.

Bekijk ons assortiment en bestel uw grondverf en primer!

Lees meer
Merken
Toepassing
Glans
Basis
Ondergrond
Sale
Rubbol Primer
Rubbol Primer
€42,85 €23,95
Sale
Devetaal PU Grondlak
Sale
Devetaal Grondlak A
Devetaal Grondlak A
€34,59 €27,67
Sale
Rubbol Primer Extra
Sale
Sigma Amarol Primer
Sale
Sigma S2U Primer
Sigma S2U Primer
€46,50 €37,20
Sale
Rubbol BL Rezisto Primer
Rubbol BL Rezisto Primer
€44,95 €28,95
Sale
Sigma S2U Nova Primer
Sale
Drost Revi Grondlak
Sale
Sigma Rapid Primer